Je auto kwijt bij Eindhoven Airport

Op de website Parkeren-eindhoven-airport.eu kun je heel gemakkelijk zien welke aanbieders er zijn voor het verkrijgen van een parkeerplek bij Eindhoven Airport. Deze parkeerplekken zijn beveiligd en voorzien van cameratoezicht, waardoor je er van uit kunt gaan dat je auto veilig staat geparkeerd voor de duur van de periode waarin je met het vliegtuig weg bent. Zo hoef je je hier geen zorgen over te maken als je ontspannen op vakantie wilt gaan. Bovendien wil je naast de kosten voor een vliegticket niet onnodig veel kwijt zijn voor parkeerkosten. Vandaar dat aanbieders hier op inspringen met mooie aanbiedingen, die het betaalbaar voor de passagiers moet maken. Op Parkeren-eindhoven-airport.eu vind je een volledig overzicht van deze aanbieders. Met de vergelijker kun je bovendien heel gemakkelijk zien hoeveel je bij elke aanbieder kwijt bent voor het aantal dagen waarop je een parkeerplaats nodig hebt.

Keuzemogelijkheden

Door aan te geven hoe lang je een parkeerplek wilt reserveren, zal direct duidelijk zijn bij welke aanbieder je het goedkoopst uit bent. De prijs hangt hierbij af van de locatie van het parkeerterrein ten opzichte van de luchthaventerminal. Hoe dichter bij de vertrekhal, des te duurder zal de parkeerplek kosten. Hier dien je rekening mee te houden in je overweging voor een bepaalde aanbieder. Zodra je er echter één hebt uitgekozen, kun je via Parkeren-eindhoven-airport.eu gelijk een reservering maken. Uiteraard zijn er dan nog meer keuzemogelijkheden die je kunnen helpen de prijs nog wat te verlagen. Indien je er namelijk voor kiest om zelf je auto weg te zetten en gebruik te maken van de gratis shuttle voor vervoer terug naar de vertrekhal, dan zal dit schelen in de kosten. Indien je liever gelijk wilt kunnen vertrekken, kun je ook de keuze aangeven voor een chauffeur. Deze zet je auto weg en brengt deze ook weer naar je terug bij terugkomst op Eindhoven Airport. Door de mogelijkheden op Parkeren-eindhoven-airport.eu te bekijken, weet je wat voor jou de meest geschikte keuze zal zijn. Reserveren kan tot 24 uur voor vertrek, maar uiteraard ook al veel eerder. Zo ben je verzekerd van een plekje naar eigen keuze.

 

Bron: http://www.omroepbrabant.nl/?news/2144971193/Son+en+Breugel+wil+niet+meebetalen+aan+onderzoek+Eindhoven+Airport.aspx

Author: